Official Partner of BMW Motorrad

Våra webbsidor: 

Gå till
Välj språk:
Hawaii honeymoon

Föredragshållare

Varje kväll under Adventure Days har du möjlighet att lyssna till spännande föredrag om resor och äventyr på motorcykel. Vi försöker att hitta en blandning av olika föredragshållare inför varje år – några som kört långt bort på långa äventyr och några som kört lite mer på ”hemmaplan”. Så oavsett vart ditt nästa äventyr går kan du att få värdefulla tips och råd. Vi försöker också ha något eller några föredrag om teknik som tex. GPS eller stötdämpare.

Tipsa oss om inspirerande föredragshållare: Är det några speciella motorcykeläventyrare som du vill se föredrag från på Adventure Days så tipsa oss! Det behöver inte vara långa häpnadsväckande resor, utan kan också vara kortare turer i Skandinavien.

Skicka ditt tips till: info@adventuredays.se 

Petra Stridfeldt - Jorden-runt, Nordkapp & Afrika

Petra Stridfeldt som många av er känner igen från www.twobikersoneworld.com berättar både om sitt jorden-runt-äventyr med Anders, sin solo-resa till Nordkapp i sommar och deras kommande resa genom Afrika i höst.

Jorden-runt, Nordkapp & Afrika

Martin Larsson & Christian Bramsner - Tjernobyl

Martin & Christian berättar om sin resa till BMW-fabriken i Berlin och Tjernobyl. De kommer också att berätta om sin kommande resa där de planerar att besöka (näst intill) samtliga av Europas länder.

Tjernobyl

Touratech Experience - Offroad School & Adventure Travel

Utöver Adventure Days arrangerar Touratech Experience även förarutbildningar på grus och äventyrsresor till Portugal och Island. Vi berättar mer detaljerat om våra upplevelser och visar bilder och filmer.

Offroad School & Adventure Travel

Indian Adventures - Himalaya

Indian Adventures arrangerar motorcykelresor i bl.a. Himalaya och kommer att berätta om hur det är att köra motorcykel på några av världens högsta vägar.

Himalaya

Lars Eriksson - GPS-navigation

Lars Eriksson som tidigare arbetade på Garmin Sweden kommer delar med sig av sin djupa GPS-kunskap i form av en GPS-utbildning. Både grundläggande information om själva apparaterna och mer djupgående funktioner i BaseCamp kommer att gås igenom.

GPS-navigation