Official Partner of BMW Motorrad

Våra webbsidor: 

Gå till
Välj språk:
Hawaii honeymoon

Föredragshållare

Varje kväll under Adventure Days har du möjlighet att lyssna till spännande föredrag om resor och äventyr på motorcykel. Vi försöker att hitta en blandning av olika föredragshållare inför varje år – några som kört långt bort på långa äventyr och några som kört lite mer på ”hemmaplan”. Så oavsett vart ditt nästa äventyr går kan du att få värdefulla tips och råd. Vi försöker också ha något eller några föredrag om teknik som tex. GPS eller stötdämpare.

Föredragshållare – Adventure Days 2018

Under årets tioårsjubileum av Adventure Days i Säfsen kommer flera föredragshållare finnas på plats och dela med sig av sina spännande motorcykeläventyr.


Tipsa oss om inspirerande föredragshållare: Är det några speciella motorcykeläventyrare som du vill se föredrag från på Adventure Days så tipsa oss! Det behöver inte vara långa häpnadsväckande resor, utan kan också vara kortare turer i Skandinavien.

Skicka ditt tips till: info@touratechexperience.com  

Bertil "Berra" Marcusson - Dakar-rallyt x 2

Bertil "Berra" Marcusson kommer bla. att berätta hur han tog sig i mål i Dakarrallyt 2004 & 2005. Berra körde inte bara rallyna, han körde även dit och hem på sin motorcykeln för att få lite extra utmaning!

Dakar-rallyt x 2

Elving Solli - Norge-experten

Livsglade Norge-experten Elving Solli kommer också att vara på plats för att dela med sig av sin erfarenhet från över 50 års tvåhjulskörning i vårt vackra grannland.

Norge-experten

Orvar Eliasson - Jorden-runt-äventyraren

Jorden-runt-äventyraren Orvar Eliasson, som kommer till Säfsen för att inspirera och föreläsa om sin pågående resa.

Jorden-runt-äventyraren

Anders Dihle och John Finsberg - Äventyr i Marocko

Äventyrarna Anders Dihle och John Finsberg kommer och håller föredrag om motorcykelresande i Marocko. 

Äventyr i Marocko

Ole Christian - Ryssäventyr

33-årige Ole Christian från Norge kommer och inspirerar med sin äventyrliga föreläsning. Han har avverkat många mil med sin GS, bland annat under en 650 mils resa genom Ryssland, från St.Petersburg, ut på Kolahalvön vidare till Nordkapp och Lofoten för att sedan fortsätta söderöver till hemmet i Stange.

Ryssäventyr

-