Official Partner of BMW Motorrad

Våra webbsidor: 

Gå till
Välj språk:
Hawaii honeymoon

Mat & Boende

Maten

Under hela Adventure Days äter du utsökt mat lagad på plats av Säfsens egna restaurang. Varm frukostbuffé ingår under fredag, lördag & söndag. Lunch ingår under fredag och lördag. Höjdpunkten för många, Säfsens buffémiddagar, ingår torsdag, fredag & lördag kväll. Eller vad sägs om tex. Medelhavs buffé, skörde buffé eller Grillbuffé.

 

Boendet

Du bor i fina timmerstugor med alla faciliteter så som toalett, dusch, torkskåp och i de flera fall även bastu. Stugorna är utrustade med komplett kök, även om du inte kommer att behöva det eftersom alla måltider ingår. Lakan och slutstädning ingår också i paketpriset så det behöver du inte heller tänka på. Du har två olika typer av stugor att välja på, båda med motsvarande standard, beroende på hur många ni är:

 

Timmerstuga 4+2

Dessa stugor har två separata sovrum, ett med dubbelsäng (som går att flytta isär) och ett med våningssäng. Utöver detta finns en bäddsoffa för två personer i vardagsrummet. Om man inte vill dela säng så rekommenderar vi dessa stugor för upp till max 5 personer. Denna typ av stuga har en dusch/toalett och i de flera fall även bastu. Torkskåp finns i alla stugor.

 

Dalenstuga 8+2

Dessa stugor har 4 separata sovrum, varav två med dubbelsäng (som går att flytta isär) och två med våningssäng. Även i dessa stugor finns en bäddsoffa för två personer i vardagsrummet på andra våning. Om man inte vill dela säng rekommenderar vi dessa stugor för upp till max 9 personer. Denna typ av stuga har två dusch/toalett och bastu. Torkskåp finns i alla stugor.

 

Del i stuga

Om du inte besöker Adventure Days i ett sällskap kan du även boka del i stuga. Du bor då tillsammans med andra deltagare i någon av ovanstående stugtyper. Du kan välja på att dela rum med en annan deltagare av samma kön, eller att ha ett eget rum.