Official Partner of BMW Motorrad

Våra webbsidor: 

Gå till
Välj språk:
Hawaii honeymoon

Mat & Boende

Maten

Under hela Adventure Days äter du utsökt mat lagad på plats av Säfsens egna restaurang. Varm frukostbuffé ingår under fredag, lördag & söndag. Lunch ingår under fredag och lördag. Höjdpunkten för många, Säfsens buffémiddagar, ingår torsdag, fredag & lördag kväll. Eller vad sägs om tex. Medelhavsbuffé, Skördebuffé eller Grillbuffé.

 

Lägenhet eller timmerstuga

Under Adventure Days har du flera olika boendeformer att välja på. Samtliga boendealternativ håller hög standard med toalett, dusch, torkskåp, tv och komplett kök och vardagsrum. Lakan och slutstädning ingår i samtliga paketpris så det behöver du inte heller tänka på.

 

Timmerstuga med bastu vid resorten, 4+2 bäddar

Dessa stugor har två separata sovrum, ett med dubbelsäng (som går att flytta isär) och ett med våningssäng. Utöver detta finns en bäddsoffa för två personer i vardagsrummet. Om man inte vill dela säng så rekommenderar vi dessa stugor för upp till max 5 personer. Denna typ av stuga har en dusch/toalett och i de flera fall även bastu. Torkskåp finns i alla stugor.

 

Dalenstuga med bastu vid resorten, 8+2 bäddar

Dessa stugor har 4 separata sovrum, varav två med dubbelsäng (som går att flytta isär) och två med våningssäng. Även i dessa stugor finns en bäddsoffa för två personer i vardagsrummet på andra våning. Om man inte vill dela säng rekommenderar vi dessa stugor för upp till max 9 personer. Denna typ av stuga har två dusch/toalett och bastu. Torkskåp finns i alla stugor.

 

Del i stuga med bastu vid resorten

Du bor tillsammans med andra deltagare i någon av ovanstående stugtyper. Du kan välja på att dela rum med en annan deltagare av samma kön, eller att ha ett eget rum.

 

Del i lägenhet vid skidbacken/aktivitetsområdet

Helt nya lägenheter som ligger vid skidbacken/aktivitetsområdet där alla aktiviteter pågår under dagtid. Du bor tillsammans med andra deltagare i lägehnet. Du kan välja på att dela rum med en annan deltagare av samma kön, eller att ha ett eget rum. Från lägenheten har du ca 3km till resorten där frukost, middag och kvällsaktiviteter arrangeras. Under kvällstid finns en kostnadsfri shuttle-buss tillgängligt mellan lägenheterna och resorten.